Actie Jaren 90 Discoshow


Foto's Jaren 90 feesten, DJ's en drive-in shows

hakkuhHerinneringen aan de Jaren 90 Student? Net getrouwd? Eerste keer verliefd? Iedereen heeft andere herinneringen aan de jaren 90. En daar hoort natuurlijk ook de herinnering aan bepaalde muziek bij. Met de Jaren 90 Discoshow kunt u die herinneringen opnieuw beleven. Onze 90's DJ's laten het fantastische gevoel uit de jaren 90 terug komen. Al die gave muziek van toen zitten bij ons in de koffer.

Feest foto jaren 90 discoDe Relive The Nineties Show is volledig gericht op de jaren 90. Dat betekent dat de muziek volledig uit de nineties Helemaal geschikt voor een perfect jaren 90 feest!

Ook denken wij graag met u mee over de verdere aankleding van de zaal en invulling van het programma.

Tijdens jullie 90's avond laten wij alle (populaire) muziekstromingen uit de jaren '90 voorbij komen. Van Dance tot Top 40 & Poprock en van Nederlandstalig tot Happy Hardcore, alle muziek zit bij ons in de koffer.

Standaard is de Jaren 90 Discoshow geschikt voor feesten tot ongeveer 200 personen en zorgt. Bij alle 'Relive The Nineties Shows' krijgt u gegarandeerd een uitgebreide sensationele lichtset met computergestuurd licht en rookmachine. Afhankelijk van de zaal, publiek en uw wensen wordt deze standaard lichtshow aangepast. Onze lichtset is hiermee standaard uitzonderlijk groot!

 

Heeft u specifieke wensen of vragen met betrekking tot de apparatuur, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

thema dj 's en disco thema showsOp zoek naar een ander thema? Neem dan een kijkje op onze overichtspagina van de verschillende thema's en discoshows die wij bieden.

www.thema-discoshows.nl